Activitati


In cadrul pensiunii La Gura Portitei va putem oferi ghid pentru pescuitul de orice specie de peste, transport pe apa cu salupa inchisa si deschisa, asistenta si suport pentru pescuit.

Totodata va oferim pentru cei incepatori echipament pentru pescuit de placere.

Pentru cei mai putin pasionati de pescuit va oferim plimbari cu bicicleta pe trasee organizate la cetatile din apropiere Argamum si Enisala in 2 variante: traseu scurt (6 km) sau traseu lung (22 km). Totodata va putem duce cu salupa pe plaja La Gura Portitei, pe plaja 100% salbatica la Periteasca Mare sau la Perisor.

Avem program de vizitare a Deltei Dunarii in care putem ajunge la orice punct de interes. Daca nu aveti dumneavoastra preferinte, avem posibilitatea de a va oferi mai multe trasee turistice autorizate pe canalele Deltei.

Organizam partide de pescuit la crap (in special zona Periprava), la somn (bratul Sf. Gheorghe si nu numai), la rapitor – stiuca si biban (zona Periteasca Mare, Holbina, Dunavat, Dranov) iar pentru pescarii cu experienta ne putem deplasa in zone mai indepartate pentru rapitor (zona de nord a Deltei Dunarii, lacul Merhei Mare si Mic, lacul Matita si canalul Sulimanca) iar pentru pasionatii de pescuit pe mare va putem oferi o partida de pescuit la stavrid in functie de vreme si migratia stavridului.

Va propunem weekend-uri 100% eco, se vine cu trenul si cu bicicleta varianta Bucuresti – Pensiunea La Gura Portitei astfel:

  • Vineri se pleaca cu trenul din Bucuresti la ora 14:00 – Bucuresti – Medgidia
  • La Medgidia trenul de legatura catre Tulcea (tren special construit de Malaxa in anii ’30 – traseu special prin salbaticia zonei parcursa de tren) pana la Ceamurlia de Jos
  • La Ceamurlia de Jos se ajunge la 18:45 urmand ca de acolo sa se parcurga cu bicicleta 13 km pana in Jurilovca unde veti fi asteptati cu cina pescareasca pregatita

Intoarcerea se desfasoara astfel:

  • Plecare din Jurilovca pe bicicleta, duminica in jurul orei 16:45
  • Se ia trenul din Ceamurlia de Jos la ora 18:00 pana la Medgidia
  • Se schimba trenul in Medgidia cu un timp de asteptare de 1 ora, urmand a se ajunge la Bucuresti in jurul orei 23:40